"Dream big. Start small but most of all ... Start!"

Onze succesformule

De succesformule

Doelgericht en met gegarandeerd resultaat werk ik met iedereen die zich engageert om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik deel mijn kennis en ervaring  om je loopbaan, energiebalans of organisatie de juiste flow te geven.

Ik garandeer: 

Mensgerichtheid 

Ik engageer me om met jou in verbinding te treden , inspireer je tot ontmoeting, zet je in ontwikkeling & persoonlijke groei, stimuleer je in het her(uit)vinden van je passie.

Bereikbaarheid

Een coaching en/of traing kan heel wat losmaken en in beweging zetten. Ik wil daarom bereikbaar zijn voor de mensen die ik begeleid. Buiten de face2face gesprekken zijn we bereikbaar via digitale tools zoals Skype, Zoom, Teams, e-mail als telefonisch.

Expertise

Mijn sterkte zit in de combinatie van 25 jaar ervaring in HR-management & wellbeing, aangevuld met een rijke coachervaring die permanent wordt gevoed met opleidingen en methodieken. Mijn benadering is zowel resultaatgericht als mensgericht. Ik ben systemisch geïnspireerd en hou van holistische aanpak. Ik ben een specialist in het identificeren van informele processen die impact hebben op het individu en de organisatie.

Snelheid

Attivare stelt alles in het werk om je snel vooruit te helpen. Geen lange wachttijden, wel hands-on advise en voorstellen.

Transparantie

Zowel in taal, afspraken als budget hou ik van helderheid. Bij Attivare weet je precies wat je kan verwachten tegen welke prijs.

 

uniek aan bod
Ontdek mijn coaching, workshop, of procesbegeleiding