"Wie z’n eigen dynamiek en kracht ontdekt, die lééft."

Wie ben ik?

Een coach voor mensen die durven groeien

Ik ben Gitta Smits en al jaar en dag gepassioneerd door de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Een oprechte interesse in mensen, gekoppeld aan het talent om te observeren en te communiceren, hebben ervoor gezorgd dat ik getuige was van mooie groeitrajecten.  Tegelijk ben ik gefascineerd door het boeiende kluwen van het bedrijfsleven.

Gedurende 25 jaar werkte ik als HR-manager in zowel de harde industrie als in de non-profit. Het was de change in bedrijven die me aantrok. De dynamiek van verandering en hoe mensen en bedrijven daar al dan niet mee omgaan.

Een opleiding rond organisaties in transitie bracht me plots heel dicht bij mijn missie en ik hakte de knoop door in 2007 : de stap naar zelfstandig coach was gezet in 2007. Vanuit een oprechte ontmoeting waar co-creativiteit centraal staat, ben ik steeds op zoek naar wat jij nodig hebt om te groeien. Ik geloof in mensen, in hun systemen. In de kracht die nodig is om onszelf op te tillen en te brengen waar we willen zijn. Soms lukt jou dat alleen, maar niet altijd. Dan maak ik een verschil, door samen met je te ontdekken, en te rekken, strekken, duwen, botsen, springen, ... tot je bent waar jij graag wil zijn.

Ik ondersteun ook organisaties organisaties die streven naar meer werkgeluk en help professionals om zich goed te voelen in hun job. Ik exploreer met hen waar ze energie van krijgen en hoe ze meer werkplezier kunnen bekomen. 

Individueel of in groep gaan we vertragen en inzichten verzamelen om buiten te gaan met meer rust en harmonie, hernieuwde energie en een duidelijker focus. 

Bezieling brengen in organisaties en bij individuen voor en op hun werkplek, dàt is mijn opdracht!

Benieuwd hoe ik het vuur op je werkplek aanwakker?